fbpx

Candu recunoaște că protestele de ieri au fost organizate de PD și anunță că și alte manifestații vor avea loc în țară

Sute de oameni au fost aduși ieri în centrul capitalei, unde au protestat împotriva liderilor ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase. În fruntea mulțimii erau mai mulți membri ai Partidului Democrat, ceea ce a dat de înțeles că este vorba despre manifestațiile organizate de PD pentru care au rezervat PMAN în perioada 6-9 iunie curent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația a fost confirmată și de vicepreședintele PD, Andrian Candu. În timpul conferinței de presă, democratul a spus că, în contextul în care președintele refuză să dizolve Parlamentul și să anunțe alegeri parlamentare anticipate, Partidul Democrat își rezervă dreptul să organizeze mai multe manifestații în întreaga țară.

Mai mult decât atât, democratul a anunțat că PD cere demisia lui Dodon, pentru că țara nu merită un astfel de președinte.

„Ne asumăm dreptul și posibilitatea să organizăm proteste și manifestații, inclusiv împotriva lui Igor Dodon, cerându-i demisia. Sperăm că el își va da demisia, a trădat țara, el nu mai merită să conducă țara. Sperăm cu lumea va solicita aceasta în unison”, a adăugat Candu.

Amintim că democratul a prezentat presei și un document pe care, spune el, Igor Dodon l-ar fi adus la negocierile purtate ieri cu liderul PD, Vlad Plahotniuc. În act erau stipulate mai multe condiții pe care le cer socialiștii pentru formarea unei majorități parlamentare cu PD.

Articole asemănătoare

Back to top button