fbpx

Un tânăr moldovean a decedat în SUA. Ar fi fost electrocutat de polițiști

Un moldovean de 28 de ani a decedat după ce a fost electrocutat de polițiști în urma unor altercații într-o benzinărie din Carolina de Sud, SUA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rudele cer ajutor pentru a-l aduce acasă. Doritorii pot dona AICI.

Totodată, reprezentanții Uniunii Avocaților din Moldova au venit astăzi cu un apel public de ajutor mama victimei, o avocată.

„Solicităm respectuos tuturor celor care sunt disponibili și doresc să acorde ajutor familiei Sprincean, să transfere după putință și după posibilități atât cât Vă lasă inima. Îndemnăm colegii avocați, avocați stagiari, dar și toți oamenii de bună credință, să dea dovadă de compasiune și solidaritate în aceste momente atât de grele și dureroase pentru familia Sprincean”, se arată în mesajul publicat de Uniunea Avocaților din Moldova.

Informația a fost confirmată de Ministerul Afacerilor Externe din Republica Moldova.

Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe a informat că: „Potrivit informațiilor comunicate de Ambasada Republicii Moldova la Washington DC, se confirmă decesul unui cetățean al Republicii Moldova în statul american Carolina de Sud. Adresăm sincere și profunde condoleanțe familiei îndoliate, rudelor și prietenilor. Ambasada Republicii Moldova la Washington DC este în contact permanent cu autoritățile americane, fiind disponibilă să întreprindă toate acțiunile consulare ce se impun”.

La moment urmează să fie eliberat pașaportul mortuar pentru repatrierea corpului neînsuflețit.

Articole asemănătoare

Back to top button