fbpx

SUA impune reguli noi: Testul negativ la COVID-19, obligatoriu pentru persoanele de peste doi ani care călătoresc cu avionul

Persoanele care vor zbura spre Statele Unite ale Americii (SUA) sunt obligate să prezinte rezultatul negativ la testul de coronavirus. Norma se aplică pentru pentru călătorii care au de la doi ani în sus. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Ambasadei SUA în Republica Molova, testul trebuie efectuat nu mai devreme de trei zile de la data călătoriei sau să prezinte documentația privind recuperarea de coronavirus în 90 de zile anterioare călătoriei.

Restricția intră în vigoare de marți, 26 ianuarie.

Amintim că președintele american Joe Biden a impus nor restricții în țara pe care o conduce. Printre acestea se  numără purtarea obligatorie a măștii, inclusiv pe aeroporturi și în transportul public.

De asemenea, el optează pentru creșterea numărului de teste, dar și plasarea în carantină a tuturor persoanelor care ajung în SUA.

Citește și: Test negativ la aterizare, 100 de milioane de vaccinări în 100 de zile și masca obligatorie. Noua strategie SUA în lupta cu pandemia

Mai multe detalii despre condițiile de călătorie în SUA, aici.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button