fbpx

Pedeapsa cerută de procurori pentru șoferul care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare

Procurorii cer 4 ani și 8 luni de închisoare, în penitenciar de tip deschis, pentru șoferul Gheorghe Begu care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare. Avocatul inculpatului consideră cererea procurorilor excesivă și consideră că clientul său ar trebui să mizeze pe o pedeapsă cu suspendare. El a amintit că Begu și-a recunoscut vina, iar potrivit legii pedeapsa trebuie să fie mai blândă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, procurorii solicită ca șoferului să-i fie anulat dreptul de a conduce mijloace de transport, precum și încasarea de la acesta a unui prejudiciu de 6,2 milioane de lei. De asemenea, în cadrul ședinței de astăzi, magistrații au menținut decizia de aplicare a sechestrului pe o parte din bunurile pe care le deţine Gheorghe Begu. Este vorba de două maşini, estimate de experţi la aproximativ un milion de lei.

Decizia în cazul lui Begu va fi pronunţată în 3 mai, atunci când urmeaz să aibă loc următoarea şedinţă de judecată.

Totodată, avocatul lui Begu a comentat imaginile de pe online în care se menționează că inculpatul retrage bani de la bancă. El a negat informația, adăugând că Begu transfera bani pe contul Marcelei Paladi. Begu ar fi virat în contul tinerei 100 mii de lei.

După ședința magistraților, Marcela Paladi a declarat că Begu „data trecută și-a cerut iertare, acum a făcut-o pe victima că va sta închis și condițiile de acolo îi vor lăsa sechele psiho-emoționale”.

Amintim că în noaptea de 5 spre 6 februarie, au avut loc două accidente. Ea încerca să scoată triunghiul de semnalizare din portbagaj, când a fost strivită de o altă mașină. Șoferul și-a recunoscut vina iar autoritățile au pornit o cauză penală.

Conform articolului 264 din Codul penal, care se referă la încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, în cazul în care șoferul va fi recunoscut vinovat pentru producerea accidentului, acesta riscă de la 3 la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

 

Articole asemănătoare

Back to top button