fbpx

Până seara Republica Moldova s-ar putea alege cu patru miniștri noi. Chicu: „E o etapă complicată”

Ion Chicu anunță că până seara Republica Moldova s-ar putea alege cu patru miniștri noi, dar și cu noi oficiali în cadrul Biroului de Reintegrare. Anunțul a fost făcut în contextul înaintării către președintele țării a demersului de revocare a miniștrilor democrați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chicu a precizat că urmează să discute pe parcursul zilei cu potențialii candidați la funcții. Ulterior, premierul urmează să propună persoanele care ar putea prelua șefia ministerelor și Biroului de Reintegrare.

„Toate aceste se vor întâmpla pe parcursul zilei. Urmează încă să mă întâlnesc și să discut cu acești candidați. Este o etapă complicată”, a punctat Chicu.

Precizăm că, sâmbătă, 7 noiembrie, Pavel Filip a anunțat că PDM își va retrage miniștrii după turul doi al prezidențialelor.

Luni dimineața s-a aflat că Igor Dodon a revenit, din nou, pentru o zi din concediu și a discutat subiectul cu Ion Chicu și Zinaida Greceanîi.

Premierul a cerut revocarea șefilor de la ministerele Apărării, Educației, Economiei, dar și oficialilor de la Biroul de Reintegrare. În același timp, Oleg Țulea a depus vineri cererea de demisie și urmează să ocupe funcția de ambasador al țării noastre în Ungaria.

Articole asemănătoare

Back to top button