fbpx

foto | Toți deputații moldoveni despre care se știe că au avut COVID-19 sau încă se tratează

Până acum, în Parlament au fost înregistrate mai multe cazuri de COVID-19. Printre cei care s-au îmbolnăvit se numără atât angajați ai secretariatului, cât și deputați moldoveni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Eugen Nichiforciuc

Nichiforciuc a fost printre primii parlamentari care s-au infectat. El a fost diagnosticat în mai, s-a tratat cu succes, nu a suferit complicații și a prezentat ulterior testul negativ.

Nichiforciuc
Foto: IPN

Vladimir Mizdrenco

Informația despre infectarea lui Vladimir Mizdrenco a fost anunțată de colegul său, Bogdan Țîrdea. Oficialul a suportat virusul COVID-19 în mai.

Mizdrenco
Foto: jurnal.md

Arina Spătaru

Deputata platformei DA a anunțat la începutul lui iunie pe pagina sa de Facebook că are COVID-19. Ea a povestit că suportă o formă ușoară a maladiei, a descris simptomele și a povestit cum se simte.

Arina Spătaru
Foto: tribuna.md

Igor Himici

Deputatul a fost diagnosticat în iulie. Partidul ȘOR, din fracțiunea căruia face parte, a anunțat despre îmbolnăvirea lui, iar restul membrilor formațiunii s-au testat.

Vladimir Vitiuc

Ca și Himici, colegul său de partid, Vladimir Vitiuc, a fost diagnosticat în iulie. Atunci în presă se vehicula că mai mulți membri ai formațiunii ar avea febră, însă diagnoza nu s-a confirmat la alți colegi de-ai lor.

Foto: a-tv.md

Ghenadie Verdeș

Informația despre infectarea lui Verdeș a fost confirmată de către Sergiu Sîrbu. Ulterior, s-a aflat că în Pro Moldova sunt două persoane care se tratează acum de COVID-19 și două care au suportat anterior maladia.

Foto: curentul.md

Ruxanda Glavan

Ruxanda Glavan a anunțat despre îmbolnăvire pe pagina sa de Facebook. Deputata Pro Moldova a spus că a încercat să respecte măsurile de prevenire a maladiei, însă nu a fost ocolită de aceasta și se tratează la domiciliu.

Ruxanda Glavan
Foto: ZdG

Oleg Sîrbu

Așa cum a fost în cazul lui Verdeș, informația despre îmbolnăvirea deputatului a confirmat-o pentru TV8 Sergiu Sîrbu. El a precizat că este vorba despre o formă ușoară a bolii. 

Oleg Sîrbu
Foto: primul.md

Corneliu Padnevici

Conform lui Sîrbu, și Corneliu Padnevici a avut COVID-19. Deputatul, însă, a fost vindecat. Nu se cunoaște când anume a suportat acesta boala.

Corneliu Padnevici
Foto: tribuna.md

Corneliu Furculiță

Informația despre infectarea socialistului a fost confirmată pentru deschide.md de surse din cadrul Parlamentului. La scurt timp și deputatul a confirmat informația pe pagina sa de Facebook.

corneliu furculiță
Foto: a-tv.md

Vlad Batrîncea

Informația despre infectarea lui Bătrâncea a fost confirmată pe 12 octombrie de către Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a echipei electorale a lui Dodon. Potrivit informațiilor apărute în presă, acesta ar fi fost internat.

Foto: socialistii.md

Zinaida Greceanîi

Foto: sputnik.md

Grigore Repeșciuc

foto: a-tv.md

Articole asemănătoare

Back to top button