fbpx

Zinaida Greceanîi are COVID-19. Anunțul oficial al Parlamentului și mesajul liderei PSRM

Președintea Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a fost confirmată pozitiv cu noul tip de coronavirus. Secretariatul Parlamentului a fost anunțat astăzi, 19 octombrie, despre confirmarea infectării sale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 9:22) După anunțul Legislativului, președinta Parlamentului a venit cu un mesaj pe Facebook.

„Vă anunț că am fost confirmată pozitiv cu noul tip de coronavirus. Din păcate, COVID-19 afectează zilnic mii de oameni din întreaga lume, pentru viața cărora luptă eroii zilelor noastre – medicii. Și eu mă aflu sub supravegherea medicului de familie și urmez tratamentul la domiciliu.

Exprim sincere cuvinte de recunoștință și mulțumire tuturor angajaților sistemului de sănătate pentru sacrificiu și munca titanică pe care o desfășoară, în această perioadă dificilă. Sunteți pe bună dreptate eroii noștri!

În pofida tuturor greutăților generate de această criză pandemică, sunt convinsă că împreună vom reuși să le depășim. Vă doresc tuturor multă sănătate, fiți vigilenți și aveți grijă de familiile voastre și oamenii dragi”, a scris Zinaida Greceanîi.

Știrea inițială:

Potrivit Legislativului, Zinaida Greceanîi se tratează la domiciliu, sub monitorizarea medicului de familie.

Regimul de autoizolare la domiciliu a deputaților în Parlamentului de legislatura a X-a este stabilit, conform unei dispoziții a speakerului, până la prezentarea rezultatelor negative ale testului la COVID-19.

Amintim că președinta PSRM completează șirul mai multor deputați și colegi care s-au infectat cu noul tip de coronavirus. COVID-19 a avut și președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, dar și vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Bătrîncea.

Articole asemănătoare

Back to top button