fbpx

foto | Premiul promis de Plahotniuc a ajuns la Ambros. Cu cât a fost remunerat fotbalistul pentru golul de onoare împotriva campioanei mondiale?

Înainte de meciul dintre naționala Moldovei și a Franței, Vlad Plahotniuc a scris o postare pe pagina sa de Facebook în care promitea un „premiu consistent” fotbalistului care va reuși să marcheze un gol în poarta campionilor mondiali.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Către finalul meciului, atacantul Vladimir Ambros a reușit să înscrie un gol, care a trezit sute de laude atât în tribune, cât și pe rețelele de socializare. După reușita sa, acesta a mai primit un premiu în valoare de 1000 de dolari din partea lui Alexandrin Patron, fostul candidat la parlamentare pe circumscripția 51.

Astăzi, la fotbalistul naționalei a ajuns și „premiul consistent” pe care l-a promis liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Acesta i-a oferit tânărului sportiv un cec în valoare de 100.000 de lei, echivalentul a aproximativ 5000 de euro.

„Vladimir Ambros și-a câștigat săptămâna trecută aplauzele tuturor moldovenilor prin determinarea cu care a luptat până în ultima secundă. Golul marcat în poarta Franței a fost pentru noi dovada că echipa națională este una cu jucători ambițioși, care merită susținerea noastră. Voucherul de 100.000 de lei, din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, a ajuns astăzi la Vladimir Ambros”, a spus președinta Edelweiss, Lidia Cucoș. 

Imediat după meci, atacantul naționalei Moldovei a declarat jurnaliștilor că nu va păstra banii, ci îi va dona celor nevoiași, luând în considerare că el „este bine din punct de vedere financiar”.

Amintim că meciul Moldova – Franța s-a încheiat cu scorul de 1:4 în favoarea campioanei mondiale, iar singurul gol pentru echipa noastră a fost înscris de fotbalistul Vladimir Ambros.

Articole asemănătoare

Back to top button