fbpx

foto | Cu răni pe față de la măștile de protecție și adormind pe scaune. Cum arată medicii chinezi care tratează pacienții cu coronavirus?

Rețelele de socializare sunt pline de imagini care arată starea medicilor și asistentelor din China care îi tratează pe pacienții infectați cu coronavirus. Majoritatea dintre ei au urme și răni pe piele, provocate de măștile de protecție. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Presa locală, citată de Metro, spune că medicii și asistentele din Wuhan, capitala provinciei Hubei unde s-a declanșat epidemia, sunt în permanență în picioare. Aceleași surse relatează că medicii sunt epuizați, flămânzi și de multe ori își termină ziua de lucru adormind pe scaune în spitale.

Precizăm că numărul oficial al deceselor provocate de coronavirus a ajuns astăzi la 562 de morţi. În total, numărul bolnavilor din China, de la izbucnirea epidemiei, a depășit cifra de peste 27.000 de cazuri confirmate.

Citiți și: video | Ne putem infecta cu coronavirus dacă mâncăm banane? Celebrul doctor Komarovskiy explică ce reprezintă boala și de ce nu ar trebui să ne fie frică de ea

OMS a declarat stare de urgență globală din cauza coronavirusului. Maladia s-a extins în cel puțin 18 țări

Coronavirus: O scurgere de informație a unei companii chineze ar arăta „datele reale” ale epidemiei. Numărul de morți – impunător

Articole asemănătoare

Back to top button