fbpx

După ce i-au fost confiscate jumătate de milion de lire la Londra, fiul lui Vlad Filat s-ar fi pomenit cu o afacere imobiliară la Dubai

Fiul fostului premier moldovean Vlad Filat, în vârstă de 26 de ani, care acum patru ani a intrat în vizorul autoritățile engleze, după ce nu a putut argumenta de unde deține suma de 466.321,72 de lire sterline, reapare în lumina presei. De această dată, însă, ca un antreprenor de succes în sectorul imobiliar din Dubai.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Precizăm că Luca Filat a plecat la Londra în 2016 să-și facă studiile, iar banii confiscați în anul 2021 de către Guvernul Marii Britanii de la Luca Filat au fost ulterior transferați autorităților din R. Moldova și folosiți pentru remunerarea asistenților personali care îngrijesc persoane cu dizabilități severe.

La mai bine de patru ani după problemele cu care s-a confruntat în Marea Britanie, Luca Filat susține că și-a demonstrat că „trecutul nu ne determină viitorul”, potrivit unui articol comercial apărut în businessinsider.com.

Acesta ar fi devenit între timp un antreprenor de succes în sectorul imobiliar din Dubai. Chiar dacă impactul rezultat de dosarul tânărului a lăsat o pată de neșters pe numele și reputația lui, Luca menționează că „umbra tatălui meu nu ar trebui să-mi întunece potențialul sau să definească cine sunt. Nu sunt tatăl meu. Sunt propria mea persoană”.

Potrivit acestuia, în ciuda portretizării din mass-media, Luca a refuzat să permită procesului pierdut în instanță să îi dicteze traiectoria vieții și și-a redirecționat concentrarea spre crearea unei noi narațiuni pentru el însuși.

Luca crede cu fermitate că copiii sunt separați de părinții lor, cu propriile identități, vise și capacități distincte.

Ca răspuns la trecutul său, Luca a respins să fie definit de eșecuri și, în schimb, și-a propus să-și facă un nume în Dubai.

Acesta susține că a înființat o companie acolo, iar piața imobiliară din Dubai ar fi oferit mediul perfect pentru ca aceasta să înflorească, oferindu-i numeroase oportunități.

M-am concentrat asupra proiectelor din centrele comerciale și birouri, care au oferit o experiență neprețuită și o înțelegere profundă a industriei imobiliare, iar ulterior am creat case care îmbină perfect luxul și rafinamentul în cele mai căutate cartiere din Dubai”, mai menționează fiul lui Vlad Filat.

Citește și: Peste 500 de asistenți personali, angajați din banii confiscați de la Luca Filat: Îngrijesc persoane cu dizabilități severe

Cu mașină de 200.000 și penthouse de 390.000 de lire sterline. Stilul de viață al fiului lui Filat, „luat la ochi” la Londra

Articole asemănătoare

Back to top button