fbpx

Doi foști deputați PD aderă la blocul propus de Candu și se alătură echipei Partidului Șor în Parlament

Partidul Politic Șor are de astăzi cu doi deputați mai mult în fracțiunea parlamentară. Deputații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, care au părăsit zilele trecute Partidul Democrat, s-au alăturat blocului antiguvernamental creat recent de Candu, dar și au decis să adere la fracțiunea Partidului Șor, componentă a acestei structuri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Partidul Politic Șor salută, într-o declarație, anunțul celor doi deputați „care au decis, în actualul context politic, când această formațiune a fost subjugată totalmente intereselor personale, de natură electorală ale lui Igor Dodon, să părăsească PDM și fracțiunea parlamentară a acestuia și să se alăture deputaților noștri”.

Formațiunea se arată convinsă că astfel va avea mai multe posibilități pentru a realiza programul său electoral, proiectele sociale și economice: „Partidul Politic Șor își asumă angajamentul în fața cetățenilor Republicii Moldova că va continua cu și mai multe eforturi, având în vederea și fortificarea echipei sale, toate inițiativele sale sociale și economice menite să redreseze situația economică a Republicii Moldova și nivelul de viață al cetățenilor”.

Și cei doi deputați menționează într-o declarație că nu sunt de acord să fie simple „mașini de vot”: „Considerăm că singura formațiune politică din actualul Parlament care a demonstrat atașament față de interesele oamenilor este Partidul Politic Șor. Această formațiune politică, chiar dacă a fost în opoziție, a realizat proiecte sociale și de infrastructură importante și are un program economic viabil și soluții concrete pentru depășirea crizei cu care se confruntă țara”.

Amintim că, în ultimul timp, mai mulți deputați și aleși locali PDM au părăsit formațiunea, în semn de protest față de coaliția cu PSRM și așa-zisa îndepărtare de la valorile și programul formațiunii.

CITEȘTE ȘI:

doc | Mai mulți primari și consilieri locali au anunțat că părăsesc Partidul Democrat și aderă la Partidul ȘOR

Articole asemănătoare

Back to top button