fbpx

Circulația troleibuzelor pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt, sistată. Cum au fost redirecționate

În legătură cu acțiunea de protest care are loc marți, 28 februarie, în municipiul Chișinău, a fost sistată circulația troleibuzelor pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Troleibuzele sunt redirecționate după cum urmează:

Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 30 și 34 – spre Buiucani- redirecționate pe strada București, spre Botanica – redirecționate pe strada București.

Ruta nr. 2 este redirecționată pe strada P. Halippa – Ismail

În același timp, și circulația celuilalt transport public a fost afectată.

Rutele de autobuz nr. 2 și 47 sunt blocate pe traseul Chișinău-Orhei, până la intrarea în Stăuceni.

Ruta nr. 2 : TUR: de pe str. Calea Orheiului pe str. Ceucari, str. Socoleni, str. Doina, sos. Balcani, traseul R4 și în continuare pe traseu. RETUR: de pe R4 pe sos. balcani, str. Doina, str. Socoleni, str. Ceucari și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 47: TUR: de pe str. Studenților pe str. Socoleni, str. Doina, sos. Balcani, traseul R4 si in continuare pe traseul stabilit. RETUR: de pe R4 pe sos. Balcani, str. Doina, str. Socoleni, str. Studentilor si in continuare pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 37 este sistată.

Ruta de troleibuz nr. 32 circulă până la Metro-1 (ieșire din Chisinău).

Amintim că astăzi, activiști ai „Mișcării pentru popor”, din care fac parte inclusiv Partidul „ȘOR” și PACE, organizează un protest în centrul capitalei. Protestatarii au pornit de la Academia de Științe a Moldovei spre Guvern.

Anterior, Poliția a anunțat că traficul în centrul Capitalei și pe străzile adiacente va fi limitat în perioada 28 februarie – 2 martie din cauza vizitei președintelui Greciei în R. Moldova.

Citește și: Protestatarii încearcă cu orice preț să ajungă în centrul capitalei, manifestând un comportament violent față de poliție

Articole asemănătoare

Back to top button