fbpx

video update | Protestatarii încearcă cu orice preț să ajungă în centrul capitalei, manifestând un comportament violent față de poliție

update (13:50) Artera traseului pe sensul de deplasare dinspre Chișinău spre Stăuceni a fost deblocată. Polițiștii dirijează traficul rutier.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

update (13:20) Oamenii legii îndeamnă conducătorii auto să ocolească traseul Chișinău –Stăuceni pe ambele sensuri de deplasare. Acesta este blocat. Persoanele care l-au blocat, în continuare nu se conformează cerințelor legale ale polițiștilor, manifestând un comportament violent față de forțele de ordine

Știre inițială:

Mai mult persoane care intenționează să ajungă în centrul capitalei care este închis astăzi, blochează traseul la intrarea în mun. Chișinău dinspre Stăuceni.

Poliția a intervenit pentru a debloca o bandă de circulație, la solicitarea unei femei însărcinate.

Din păcate, până la momentul actual, traseul Stăuceni-Chișinău, direcția de deplasare spre capitală, este în continuare blocată, iar șoferii sunt redirecționați spre șoseaua Balcani.

Persoanele care au blocat accesul refuză să se conformeze cerințelor poliției.

Poliția menționează că blocarea traseului creează un deranj pentru ceilalți participanți la trafic.

Amintim că, tot astăzi, activiști ai „Mișcării pentru popor”, din care fac parte inclusiv Partidul „ȘOR” și PACE, organizează un protest la 12:30 în centrul capitalei. Protestatarii vor porni de la Academia de Științe a Moldovei spre Guvern.

Anterior, Poliția a anunțat că traficul în centrul Capitalei și pe străzile adiacente va fi limitat în perioada 28 februarie – 2 martie din cauza vizitei președintelui Greciei în R. Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button