fbpx

Bărbatul care ar fi ucis vânătorul din Leova, reținut. Bănuitul candidase recent la funcția de polițist

În urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiști, a fost identificată și reținută persoana bănuită care ar fi ucis vânătorul din Leova, în extravilanul satului Hănăsenii Noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 27 de ani, din aceeași localitate cu victima. Potrivit Poliției, cei doi – fiind cunoscuți – au mers la vânătoare ilegal (braconaj), pe parcursul nopții de 22 spre 23 iulie. Încălcând regulile de securitate, din motiv că victima și-ar fi schimbat locul dislocării stabilit în prealabil, confundându-l cu un animal, bănuitul ar fi efectuat o împușcătură în direcția acestuia.

Ulterior a constatat că și-a împușcat colegul, dar fiind afectat de cele întâmplate a plecat de la fața locului. Actualmente, acesta își recunoaște vinovăția și este reținut pentru 72 de ore. Bărbatul bănuit, recent, a candidat la funcție de polițist în cadrul Inspectoratului de poliție Leova, dar ulterior și-a retras intenția.

Amintim că, în dimineața acestei zile, în extravilanul satului Hănăsenii Noi, în câmp, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 40 de ani, locuitor al aceluiași sat, cu plagă în regiunea pieptului cauzată prin împușcătură.

Articole asemănătoare

Back to top button