fbpx

Un vânător, găsit fără suflare pe un câmp din Leova. Lângă victimă era o armă

Un bărbat a fost găsit decedat pe un câmp din extravilanul satului Hănăsenii Noi, Leova. Cu privire la descoperirea macabră, poliția a fost sesizată astăzi, 23 iulie, în jurul orei 08:40.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deplasându-se la fața locului, oamenii legii au stabilit că între satul Hănăsenii Noi și Filipeni, în câmp, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 40 de ani, locuitor al satului Hănăseni. Acesta avea o plagă în regiunea pieptului, cauzată prin împușcătură.

„La fel, la fața locului a fost depistată o armă de vânătoare, care ulterior s-a stabilit că aparținea bărbatului decedat. Acesta facea parte din Asociația vânătorilor și deținea arma legal”, a precizat ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție, Silvia Vetcu.

Menționăm că pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. De asemenea, va fi dispusă expertiza medico-legală, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Articole asemănătoare

Back to top button