fbpx

Air Moldova a anulat alte șase curse aeriene

Alte șase curse aeriene din și spre Irlanda, Azerbaidjan și Italia pentru perioada 18-19 aprilie au fost anulate de Air Moldova. Informațiile au fost anunțate pe site-ul Aeroportului Internațional Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nu se cunoaște la momentul de față cauza exactă pentru care au fost anulate cursele aeriene. Informațiile furnizate de „Air Moldova” sau de alte surse oficiale nu au venit cu nicio explicație referitoare la anularea acestor zboruri.

Menționăm că compania avia a anulat mai multe curse pe parcursul lunii martie. Totodată, au închiriat aeronave de la trei companii internaționale – SkyUp Airlines, ETF Airways, ALK Airlines.

Recent, în contextul anulării unei serii de zboruri din data de 12 aprilie curent, Roma – Chişinău, Milano – Chişinău şi Londra – Chişinău de către Air Moldova, Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) a venit cu o reacție prin care a informat că „în cazul neremedierii situației financiare în termeni proximi și suplinirea cu flotă de aeronave suficiente pentru prestarea serviciilor în care s-au angajat, compania aeriană riscă să îi fie suspendat Certificatul de Operator Aerian”, se arată în mesajul AAC.

Articole asemănătoare

Back to top button