fbpx

update | „Air Moldova” anulează mai multe curse aeriene planificate pentru astăzi, 10 martie

Mai multe zboruri ale companiei Air Moldova programate pentru ziua de astăzi, 10 martie au fost anulate. Informațiile au fost anunțate pe site-ul Aeroportului Internațional Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, este vorba despre cursele Chișinău-Düsseldorf și Chișinău-Bologna, Istanbul-Turcia.

De asemenea, și câteva curse spre Republica Moldova au fost anulate de companie. Este vorba de zborul din Tbilisi, Georgia.

Compania aeriană a mai anunțat despre anularea zborului de seară din Istanbul, planificat la ora 18:45.

Nu se cunoaște la momentul de față cauza exactă pentru care au fost anulate cursele aeriene. Informațiile furnizate de „Air Moldova” sau de alte surse oficiale nu au venit cu nicio explicație referitoare la anularea acestor zboruri.

Pacienții sunt rugați să verifice în mod regulat actualizările de la compania aeriană și de la aeroport pentru a fi la curent cu orice informații noi.

Amintim că Autoritatea Aeronautică Civilă a venit cu o explicație în legătură cu anularea mai multor zboruri, începând cu 3 martie, de către Air Moldova. Autoritatea susține că situația se datorează unei aeronave intrată la mentenanță planificată și staționarea la sol a altor două aeronave, din rețeaua de zboruri a companiei aeriene.

Menționăm că „Air Moldova” a anulat mai multe curse pe data de 4, 5, 6 martie, 7 și 8 martie.

Articole asemănătoare

Back to top button