fbpx

video | Hecenii s-au calificat în finala Românii au Talent. Andra: ​„Doamne, cât de frumos a fost!”

Dansatorii din Ansamblul Hecenii au convins-o pe Andra să apese Golden Buzz-ul în audiții, iar acum au demonstrat încă o dată dacă mai era nevoie că își merită locul în semifinale. Ansamblul de dans din satul Heciul Nou din Republica Moldova s-a calificat în finala competiției muzicale Românii au Talent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

​„Doamne, cât de frumos a fost! Mi s-a făcut piele de găină! Simt bucuria pe care voi ați transmis-o. Meritați să fiți în finală!”, a spus intepreta Andra, membră a juriului.

Cine sunt dansatorii din Ansamblul Hecenii

Grupul s-a format acum 10 ani. Membrii ansamblului au o strânsă relație de prietenie care îi leagă și în afara activității de bază.

​Speră să reușească să câștige Românii au talent, deoarece acest câștig va realiza visul copiilor din satul Heciul Nou, acela de a amenaja o sală de dans modernă, echipată cu bare pentru dansul clasic, oglinzi, o podea de calitate și un acoperiș care nu lasă apa să intre. Prin exemplul lor, ei doresc să arate că, dacă lucrezi asiduu și faci ceea ce-ți place, poți reuși să dărâmi obstacole aparent imposibile.În audiții, dansatorii au fost aplaudați în picioare de toți jurații.

Finaliștii Românii au Talent 2024

Cei unsprezece finaliști ai concursului sunt:

– Eduard Anghelescu;
– Karlos Tănăsucă;
– Calis Thenics România;
– VAN;
– Emanuel Barica;
– Villia;
– Ansamblul Hecenii;
– Cristian Ciaușu;
– Dora Debreczeni;
– Ana Nuță;
– Anastasiia Beaumont.

Finala Românii au talent 2024 va avea loc pe 31 mai. Premiul mare este de 120.000 de euro.

Articole asemănătoare

Back to top button