fbpx

video | PAS spune că n-a primit nicio invitație de la PSRM

Președintele fracțiunii PAS din Parlament, Igor Grosu, a anunțat că nu a văzut nicio invitație la dialog din partea socialistului Vlad Bătrîncea, care a declarat anterior că socialiștii invită la discuții partidele parlamentare pentru a discuta modul în care pot fi declanșate alegerile parlamentare anticipate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

N-am văzut nicio invitație din partea domnului Bătrîncea. A văzut că tare era activ la punerea pe bandă rulantă a proiectelor toxice, antipupulare. Eu asta am văzut. În rest…”, a declarat luni Igor Grosu.

N-am văzut nicio invitație. Putem să-i comunicăm foarte clar: alegerile anticipate la ordinea zilei. Atât. Și cât mai curând”, a adăugat reprezentantul PAS.

Potrivit lui Grosu, PAS va anunța într-o conferință de presă viziunea partidului privind pașii care pot fi parcurși în vederea declanșării alegerilor parlamentare anticipate.

Amintim că astăzi, în cadrul unui comunicat de presă, socialiștii au „chemat repetat” la dialog partidele parlamentare: „Deputații PSRM au propus discuții informale cu alte 4 partide parlamentare, pentru a elabora un plan de acțiuni privind dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button