fbpx

Nici Ruxanda Glavan nu se mai regăsește în Pro Moldova? „Voi face echipa cu toți cei care sunt anti-Dodon!”

După Sîrbu, Repeșciuc și Graur, și Ruxanda Glavan părăsește Pro Moldova, Aceasta susține că nu se va alătura nici unui partid până la alegerile parlamentare anticipate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta a precizat că este „un om de echipă, gata să pună umărul pentru a găsi cele mai potrivite soluții pentru problemele oamenilor ”. În același timp, politiciana afirmă că nu vrea ca „situația să ia o întorsătură și mai anapoda”.

„Toate experiențele din trecut, însă, nu mă doboară, ci mă fac și mai puternică. Dar pentru început trebuie să mă opresc aici, pentru a nu permite ca situația să ia o întorsătură și mai anapoda.Îmi suspend calitatea de membru de partid. Pentru a evita orice speculații, interpretări și teorii conspirative, precizez ca nu ader la niciun alt partid, nici măcar neoficial – cum le place unora sa zică. Voi face echipa cu toți cei care sunt anti-Dodon”, susține Glavan.

De asemenea, deputata este de părere că un nou Legislativ trebuie ales primăvara, iar la alegerile prezidențiale „avem încă o ocazie să o luăm de la capăt, să construim țara cu oameni buni și demni”.

Precizăm că, grupul Pro Moldova s-a format după ce mai mulți deputați democrați, în frunte cu Andrian Candu, au părăsit Partidul Democrat. Astăzi, patru dintre cei care au stat la baza formațiunii – Ruxanda Glavan, Sergiu SîrbuGrigore Repeșciuc și Eleonora Graur – au anunțat că o părăsesc.

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Andrian Candu după plecările din Pro Moldova: „S-ar putea să mai pierdem colegi”

Articole asemănătoare

Back to top button