fbpx

ultima oră, doc | Sergiu Sîrbu se retrage din grupul parlamentar Pro Moldova. Explicația deputatului

Deputatul Sergiu Sîrbu a anunțat vineri, 23 octombrie, că se retrage din grupul parlamentar Pro Moldova și va continua să muncească în Parlament ca deputat neafiliat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Stimați prieteni, colegi! Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit, iar uneori, pentru a merge înainte, suntem puși în situația de a face un pas înapoi. Cel mai important este ca scopul final să fie cel stabilit și, chiar dacă pe mai multe căi, sunt sigur că va fi atins.

De astăzi mă retrag din grupul parlamentar Pro Moldova. Vom continua colaborarea, dar din calitatea mea de deputat neafiliat. Motivele sunt atât de ordin personal, cât și profesional, dar asta acum mai puțin contează.

Le mulțumesc colegilor pentru înțelegere, susținere și colaborare frumoasă. La sigur vom avea încă multe ocazii să facem lucruri bune pentru țară”, a scris Sîrbu într-un mesaj.

Menționăm că Sergiu Sîrbu este printre primii deputați care au plecat din Partidul Democrat, pentru a forma grupul parlamentar Pro Moldova, pe 19 februarie curent.

Amintim, de asemenea, că înainte de a anunța că se retrage din grupul parlamentar, Sîrbu și-a declarat susținerea pentru Violeta Ivanov – candidata la alegerile prezidențiale de pe 1 noiembrie.

„Nu căutați substraturi ascunse, ele nu există. Este opinia mea strict personală și nu o impun la nimeni. Eu personal o respect și o susțin pe dna Violeta Ivanov, totodată, având respect și față de alți candidați care doresc binele acestei țări. De asemenea, voi respecta decizia partidului, iar politic voi acționa doar în baza acestei decizii”, scria Sergiu Sîrbu.

CITEȘTE ȘI: 

Reacția lui Andrian Candu după plecările din Pro Moldova: „S-ar putea să mai pierdem colegi”

Articole asemănătoare

Back to top button