fbpx

Eleonora Graur – a treia deputată care pleacă din Pro Moldova. „Ostaticul acestei situații jenante a devenit Andrian Candu”

Eleonora Graur este a treia deputată care pleacă din Pro Moldova. Aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook că „drumurile noastre (n. red.: cu formațiunea) se despart”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Parlamentara susține că va continua activitatea în Legislativ în calitate de deputată independentă. Totodată, ea a ezitat să numească motivul plecării din partid.

„Îmi exprim regretul și pentru faptul că ostaticul acestei situații jenante a devenit domnul Andrian Candu, un politician talentat, care sincer dorește să construiască un partid european și modern, dar nu totul depinde de dumnealui.

Reprezint votul a mii de alegători, care mi-au acordat mandatul de încredere pentru circumscripția nr. 13 și voi continua să lupt cu fermitate pentru realizarea promisiunilor oferite în fața cetățenilor. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, înțelegere, și colaborare”, a scris Eleonora Graur.

Precizăm că, deputații Sergiu Sîrbu și Grigore Repeșciuc, la fel, au anunțat astăzi, 23 octombrie, că părăsesc Pro Moldova. La fel ca și Eleonora Graur, ei au venit în formațiune din PDM.

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Andrian Candu după plecările din Pro Moldova: „S-ar putea să mai pierdem colegi”

Articole asemănătoare

Back to top button