fbpx

Pro Moldova exprimă susținere pentru Maia Sandu în turul II al prezidențialelor. „Să dăm o șansă statului nostru”

Pro Moldova exprimă suport pentru Maia Sandu în turul II al prezidențialelor. Într-un comunicat emis de partid se arată că formațiunea își îndeamnă simpatizanții să o susțină pe 15 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Andrian Candu îndeamnă cetățenii să iasă masiv la vot pe 15 noiembrie, „pentru a da o șansă statului nostru și fiecărui cetățean”. Conform lui, oamenii sunt obosiși de minciuni, trădări și sărăcie.

„Am o mare admirație și un profund sentiment de respect pentru toți cei care au reușit să ajungă la secțiile de vot, chiar dacă autoritățile nu au pregătit alegerile conform situației pandemice, refuzând apelurile noastre de organizare a unor audieri pentru a depista în Parlament lacunele din instrucțiuni. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor din diasporă care au stat ore bune la coadă pentru a vota, iar mulți dintre ei au parcurs distanțe uriașe pentru a ajunge la secțiile de vot. Avem un popor minunat, iar acest popor sigur merită un președinte mai bun decât poate fi Dodon vreodată”, afirmă Andrian Candu.

Președintele Pro Moldova a exprimat, totodată, îngrijorare în legătură cu presupusele încălcări și tentative de fraudare a alegerilor. El face apel către autorități să înlăture presupusele nereguli semnalate.

Precizăm că, Maia Sandu a învins, potrivit rezultatelor preliminare, cu mai mult de 36% dintre voturi în primul tur al scrutinului prezidențial.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

Candu se declară „mândru” de votanții lui Sandu: Republica Moldova a făcut primul pas spre partea luminoasă a politicii

Articole asemănătoare

Back to top button