fbpx

„Exemple pot fi aduse cu nemiliuita”. PAS pune la îndoială sinceritatea lui Dodon, care a anunțat că PSRM nu va vota Guvernul Gavriliță

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, pune la îndoială sinceritatea liderului PSRM, Igor Dodon, care a anunțat aseară că fracțiunea PSRM nu va vota pentru Guvernul Gavriliță și va provoca, astfel, declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Litvinenco, în mod normal nu ar trebui să existe întrebări după declarațiile lui Dodon, însă practica a arătat că unii politicieni – mai ales Igor Dodon – pot spune una și face alta. Exemple de acest fel sunt cu nemiluita, a afirmat parlamentarul.

„După declarațiile lui Dodon de ieri, în mod normal ar trebui să existe certititudine cu privire la faptul că alegerile anticipate vor avea loc în mod sigur. Asta dacă nu am trăi în Republica Moldova și dacă politicienii – mai ales Dodon – nu ar putea spune una, dar să facă exact invers. Exemple de neconcordanță a vorbelor cu faptele pot fi aduse cu nemiliuita, existând chiar și un răspuns de serviciu pentru asta – „de-atâta”.

Iată de ce, după mine, certitudinea alegerilor anticipate poate exista doar la momentul semnării decretului de dizolvare a Parlamentului și de stabilire a datei alegerilor”, a scris Sergiu Litvinenco pe Facebook.

Amintim că Igor Dodon a declarat miercuri seara că fracțiunea PSRM nu va vota pentru învestirea Guvernului Gavriliță. Potrivit lui, drept urmare, în Republica Moldova vor fi alegeri parlamentare anticipate în luna iunie curent.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button