fbpx

video | Un bărbat care nu a putut merge la înmormântare a desenat pe câmp o inimă din… oi. „Este doar dragoste”

Fermierul australian Ben Jackson nu a putut participa la înmormântarea mătușii sale din cauza restricțiilor pandemice. Totuși, în semn de apreciere, el a format din oi o inimă imensă și a filmat-o cu drona.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul era la circa 400 de kilometri de locul unde se desfășurau funeraliile femeii decedate din cauza cancerului, potrivit BBC. Acesta a transmis rudelor înregistrarea, exprimându-și astfel dragostea pentru ruda plecată la cele veșnice.

Desenul nu i-a reușit din prima. Ulterior, însă, filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare, fiind distribuit masiv de internauți.

„Am decis să fac o inimă mare pe pământ, care, cu toată seriozitatea, este palidă în comparație cu a ei. Ar fi mândră să vadă atât de mulți oameni zâmbind și bucurându-se de inima pe care am creat-o pentru ea. Este doar dragoste. Dragostea este senzațională”, spune fermierul.

De menționat este că anterior bărbatul a creat și alte desene, aranjând animalele în câmp, potrivit sursei citate. Mătușa sa a fost una dintre marile admiratoare ale acestor creații.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button