fbpx

Procuratura Anticorupție va investiga circumstanțele desfășurării concursului pentru funcția de procuror general. Dragalin: „Am decis să-mi asum investigația”

Șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin, a anunțat vineri că instituția pe care o conduce a pornit un proces penal privind concursul pentru funcția de procuror general, anulat în această săptămână. Dragalin a specificat că se va ocupa personal de investigație și a avertizat că cei care vor încerca să influențeze procesul penal ar putea fi trași la răspundere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Procuratura Anticorupție s-a autosesizat. A fost înregistrat un proces verbal care expune circumstanțele depistate și înregistrarea acestuia, dar și pornirea unui proces penal o să ne permită să examinăm circumstanțele acestui concurs și să adoptăm careva soluții”, a declarat Veronica Dragalin.

„Dacă cineva are informație relevantă pentru examinarea acestui proces penal, vă rog, să trimiteți informația în format scris Procuraturii Anticorupție, prin poștă sau prin poșta electronică. Dacă aveți o informație sensibilă care nu vreți să treacă prin cancelaria Procuraturii Anticorupție, vă rog, să o includeți într-un plic pe care notați „confidențial pentru Veronica Dragalin”. Vă asigur că aceste plicuri nu vor fi desigilate în cancelarie, dar vor ajunge la mine pe masă”, a mai spus oficiala.

Declarațiile au fost făcute într-o transmisiune în direct pe Facebook. Urmărește intervenția integrală a șefei PA:

Vezi și: „S-a depistat o discrepanță majoră”. CSP a anulat concursul pentru desemnarea procurorului general. Reacția PA

Articole asemănătoare

Back to top button