fbpx

Minorele care au bătut o colegă, în vizorul Procuraturii. Poliția a deschis trei cauze penale

Cazul minorelor care au bătut o adolescentă la Ciocana a ajuns în vizorul Procuraturii. Anunțul a fost făcut de viceprimara Angela Cutasevici în cadrul ședinței Primăriei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Funcționara a precizat că s-a discutat cu fiecare dintre participantele la conflict în parte, dar și cu reprezentanții legali ai acestora. Conform procedurilor, responsabilii au realizat planuri individualizate de acțiuni, fetele au fost luate la evidență, iar specialiștii au stabilit că și anterior au acestea ar fi fost implicate în acțiuni violente.

În context, reprezentații Poliției capitalei au punctat că în urma conflictului au fost deschise trei cauze penale pe numele agresorilor. Șeful adjunct al Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău. Lilian Luca, a dat asigurări că se va aplica legea și nu vor fi admise cedări.

Amintim că, acum o săptămână, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o adolescentă care este bătută cu picioarele, târâtă pe jos și obligată să sărute mâinile mai multor fete care ar fi agresat-o. Imaginile au fost postate chiar de una dintre agresoare.

Ulterior, mama fetei a depus o plângere la Poliție. Fetele care au săvârșit acțiunile au vârstele cuprinse între 13 și 15 ani

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button