fbpx

foto | Chișinău: O adolescentă, bătută și umilită de un grup de fete, în plină stradă. Poliția s-a autosesizat

O adolescentă a fost bătută cu picioarele, umilită, târâtă pe jos și obligată să sărute mâinile mai multor fete care ar fi agresat-o. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare chiar de una dintre ele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul s-ar fi produs în sectorul Ciocana din Chișinău, în apropierea școlii „Grigore Vieru” iar din filmulețele postate pe rețelele de socializare, se pare că adolescenta ar fi fost bătută de mai multe de ori, de aceleași persoane.

Foto: captură video

Poliția, pe urmele agresoarelor

Chiar dacă la scurt timp după ce au fost postate în spațiul public, imaginile au dispărut, acestea au reușit să ajungă și pe mâna oamenilor legii.

„În urma imaginilor video ne-am autosesizat. Oamenii legii urmează sa întreprindă toate măsurile pentru a identifica atât persoanele din imagine cât și unde s-a întâmplat cazul dat”, a comunicat ofițera de presă a Poliției Capitalei Natalia Stati.

Potrivit Poliției, nimeni nu a depus vreo plângere pentru agresiune, însă oamenii legii s-au autosesizat și momentan încearcă să stabilească identitatea tinerelor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button