fbpx

În capitală ar putea fi impuse noi restricții pentru localuri, inclusiv interzicerea zilelor de naștere și petrecerilor corporative

În capitală ar putea fi impuse noi restricții în ceea ce privește activitatea localurilor. Subiectul a fost abordat în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Comisia Extraordinară Teritorială pentru Sănătate Publică urmează să se întrunească și să emită o decizie care ar interzice până pe 15 decembrie toate mesele de sărbătoare, inclusiv zilele de naștere și petrecerile corporative. În același timp, responsabilii au punctat că „trebuie examinate și alte subiecte ce țin de gestionarea pandemiei”.

Precizăm că, din cele peste 135.000 de infectări confirmate în Moldova, în capitală au fost înregistrate mai mult de 56.000. Dintre pacienții care s-au îmbolnăvit în mun. Chișinău, 40.855 au fost vindecați, iar 898 au pierdut lupta cu boala.

Anterior, edilul Ion Ceban anunța că trebuie să avem circa 8000 de cazuri active pentru ca orașul să fie plasat în carantină. Mai târziu, însă, ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a precizat că ar exista mai multe circumstanțe care fac imposibil acest lucru.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button