fbpx

Ce număr de infectări cu virusul COVID-19 trebuie să se înregistreze în Chișinău pentru ca orașul să fie plasat în carantină?

Este necesar ca 1% din populația capitalei să se infecteze cu virusul COVID-19 ca în Chișinău să fie introdus regimul de carantină. Declarația îi aparține lui Ion Ceban și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la Televiziunea Națională.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primarul a menționat că orașul are peste 800.000 de persoane, iar fluxul ajunge și la un milion de oameni. Așadar, dacă calculăm, pentru a fi introdusă starea de carantină, ar trebui să avem circa 8000 de bolnavi doar în Chișinău.

Precizăm că, actualmente, în Moldova sunt peste 2000 de cazuri de coronavirus. Orașele Glodeni, Soroca, Ștefan-Vodă și satele Carahasani și Talmaza se află în carantină.

CITEȘTE ȘI:

Încă 375 de angajați ai statului, bolnavi de COVID-19, vor primi indemnizația de 16.000 de lei. Către ce instituții vor merge cele șase milioane?

Mai mult de 23% dintre bolnavii de coronavirus din Moldova sunt cadre medicale. Câți specialiști s-au infectat până acum?

Articole asemănătoare

Back to top button