fbpx

Guvernul reacționează la declarațiile lui Rotschild prin care a anunțat un angajament cu autoritățile: Am fost informați post-factum

Guvernul vine cu precizări în legătură cu informațiile recente din presă privind schimbarea acționarului companiei care deține Aeroportul și, în special, în legătură cu angajamentul NR Investments Ltd. cu autoritățile de la Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat emis de Executiv, prim-ministra Maia Sandu și Guvernul au fost informați post-factum despre semnarea contractului, doar după ce acest lucru a fost anunțat public.

La fel, potrivit Guvernului, Maia Sandu și ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, i-au comunicat reprezentantului companiei NR Investments Ltd. că acest contract de concesiune este unul abuziv și are probleme serioase de legalitate, accentuând că este în prezent examinat la procuratură.

Potrivit comunicatului emis de Executiv, autoritățile vor continua să colaboreze cu instituțiile de drept pentru a rezilia contractul de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău.

Precizăm că, NR Investments Ltd, a anunțat că deține 95% din pachetul de acțiuni ale companiei care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău. În declarație, organizația comercială vorbește și despre un angajament cu părțile interesate cheie, inclusiv cu ministrul Economiei și infrastructurii, Vadim Brînzan, și prim-ministra Maia Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button