fbpx

foto, video | Cozi la benzinării, ambuteiaje infernale și sistarea circulației transportului public după deconectarea energiei electrice

Republica Moldova a rămas în beznă totală în după-amiaza zilei de 23 noiembrie, în urma bombardamentelor rusești asupra sistemului energetic ucrainean. Deconectarea energiei electrice și, respectiv, a semafoarele din Chișinău, a dus la formarea de ambuteiaje pe toate străzile principale din oraș, formarea cozilor la stațiile peco și paralizarea circulației transportului public.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma deconectării electricității, troleibuzele din capitală au staționat mai mult de o oră, în timp ce zeci de pasageri așteptau transportul public la stațiile de așteptare. Unele staționează și acum, în timp ce în unele sectoare a început reconectarea.

Foto: Realitatea

De asemenea, s-au format ambuteiaje mari în Capitală în urma deconectărilor de electricitate și lipsa de curent la unele semafoare. Polițiștii încearcă sa fluidizeze traficul în marile intersecții.

Foto: Realitatea

De asemenea, în mai multe stații peco se atestă cozi. După pana de curent șoferii au dat buzna în stațiile de alimentare pentru a face plinul, din frica de a rămâne fără combustibil.

 

Vă reamintim că în data de 23 noiembrie, în Republica Moldova au avut loc deconectări masive de energie electrică.

Articole asemănătoare

Back to top button