fbpx

update | Întreruperi masive de energie în R. Moldova. Premier Energy lucrează pentru restabilirea conectării la energia electrică

Mai multe regiuni din Republica Moldova au rămas fără electricitate în după-amiaza zilei de 23 noiembrie. Întreruperile masive de energie electrică vin ca urmare a bombardamentului Rusiei împotriva sistemului energetic ucrainean.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dragi cetățeni, azi avem repetarea situației din 15 Noiembrie. Urmare a bombardamentului Rusiei împotriva sistemului energetic ucrainean din ultima oră, avem întreruperi masive de energie electrică în toată țara. Moldelectrica lucrează pentru restabilirea conectării la energia electrică. Voi reveni cu informații suplimentare în cel mai scurt timp”, a declarat Andrei Spînu.

De asemenea, din cauza penei de curent rețelele de telefonie mobilă din țară au picat.

În același timp, Regia de Transport Electric Chișinău a anunțat că toate troleibuzele din capitală staționează din cauza deconectărilor de electricitate.

Operatorul de transport și operatorii de distribuție lucrează pentru restabilirea conectării la energia electrică. Rugăm consumatorii să manifeste înțelegere, acestea fiind în afara ariei de gestiune a operatorului sistemului de distribuție, și îi asigurăm totodată că se depun toate eforturile pentru menținerea alimentării continue cu energie electrică”, asigură ÎCS „Premier Energy Distribution”.

Articole asemănătoare

Back to top button