fbpx

Drama unei familii de moldoveni din Franța: Tatăl eliberat din închisoare și-ar fi împușcat mortal copilul de 7 ani

Pe 20 august, un băiat de 7 ani a fost găsit mort în Villemomble, în Seine-Saint-Denis. Acesta era originar dintr-o familie cu moldoveni și ar fi fost ucis de tatăl său.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Individul de 34 de ani și-ar fi împușcat în cap feciorul. Ulterior, el ar fi contactat mama copilului pentru a-i relata despre cele întâmplate, iar aceasta a alertat oamenii legii.

Poliția l-a găsit pe individ în dormitorul locuinței. El ar fi încercat să se sinucidă după cele întâmplate și a fost transportat în stare gravă la spital.

Familia locuia într-o clădire cu șapte etaje, unde restul rezidenților sunt șocați, relatează presa locală. Ei caracterizează bărbatul drept o persoană prietenoasă și săritoare la nevoie.

Pe de altă parte, conform publicației Le Parisien, bărbatul se eliberase din pușcărie la începutul lunii august, iar responsabilii calificat comportamentul lui drept agresiv. Anterior el a fost condamnat la 18 luni de închisoare, pedeapsă impusă după răpirea și violența aplicată asupra unei femei. Ofițerii consideră că tragedia a fost cauzată de o eventuală separare a cuplului, pe care individul nu voia să o accepte.

Între timp, colegii femeii care și-a pierdut copilul au început o strângere de fonduri. Aceștia intenționează să colecteze bani pentru a o ajuta să organizeze repatrierea corpului neînsuflețit al copilului și funeraliile.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

 

Articole asemănătoare

Back to top button