fbpx

Doi moldoveni au fost transmiși autorităților naționale, după ce au ajuns ilegal în Ucraina prin regiunea transnistreană

Doi moldoveni, care au ajuns ilegal în Ucraina prin regiunea transnistreană, au fost transmiși autorităților naționale pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun. Mai mult, una dintre persoane este și dată în căutare, informează Poliția de Frontieră a Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform acordurilor de readmisie semnate între Republica Moldova și Ucraina, în punctul de trecere a frontierei Starokazacie (Ucraina) a avut loc întâlnirea polițiștilor de frontieră cu grănicerii ucraineni, în scopul transmiterii celor doi cetățeni moldoveni.

Preliminar s-a stabilit că bărbații sunt locuitori ai raioanelor Dubăsari și Criuleni și au vârstele cuprinse între 19 și 48 de ani. La data de 21 decembrie curent, persoanele au traversat ilegal hotarul moldo-ucrainean, prin regiunea transnistreană, fiind reținuți pe teritoriul Ucrainei.

În urma verificărilor suplimentare, s-a stabilit că în baza de date tânărul figura ca dat în urmărire de către Inspectoratul de Poliție Dubăsari. În acest sens, Inspectoratul a fost informat, iar ulterior au preluat persoana. Cel de-al doilea cetățean moldovean este cercetat în stare de libertate.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button