fbpx

audio | „Lui Filea 200, pentru ce?”. Interceptare CNA despre achitarea concertelor lui Morgenshtern și Kirkorov

Centrul Național Anticorupție (CNA) face publică o nouă interceptare care surprinde momentul negocierii sumei pentru care cântăreții ruși Morgenshtern și Filip Kirkorov ar fi trebuit să cânte pe scena din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), la concertul anulat din 19 iunie. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sumele fabuloase de sute de mii de euro ar fi fost achitate de către Partidul Șor, care ar fi finanțat ilegal de un grup criminal organizat. În înregistrare poate fi auzit cum două persoane negociază suma care urma să ajungă la Filip Kirkorov.

Amintim că Alex Cozer a declarat în cadrul unei emisiuni că artiștii ruși Morgenshtern și Filip Kirkorov ar fi primit din partea lui Ilan Șor 50.000 și, respectiv, 200.000 de dolari pentru a cânta la concertul-protest din luna iunie, care nu a mai avut loc.

Ulterior, Dumitru Robu, a confirmat faptul că confirmat relatările jurnalistului, atunci când a venit joi, 21 iulie, în Parlament pentru a cere ridicarea imunității parlamentare a deputatei Partidului „Șor”, Marina Tauber. Astfel, potrivit informațiilor prezentate de procuror, suma totală cu care au fost plătite vedetele din Rusia constituie 260.000 de dolari.

Articole asemănătoare

Back to top button