fbpx

Activitatea șefului Moldovagaz ar putea fi evaluată. Deputat PAS: Sunt mai multe întrebări

Activitatea directorului companiei Moldovagaz, Vadim Ceban, ar putea fi evaluată de către autorități, susține deputatul Radu Marian de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), formațiune care deține majoritatea în Parlament.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește și: Gavrilița: Prețul pentru gazele naturale din Polonia e de circa 1000 de dolari pentru mia de metri cubi

Invitat la emisiunea „Ora Expertizei” de la Jurnal TV, deputatul a afirmat că sunt mai multe întrebări legate de activitatea șefului Moldovagaz.

Întrebările cu privire la activitatea lui Vadim Ceban sunt legitime și nu doar a lui, dar și a conducerilor precedente. Sunt sigur că va fi evaluat de autorități. Acum nu pot să mă expun, cel mai bine ar fi să se expună Guvernul, ministerul. Dar eu, nu doar în calitate de deputat, dar și ca cetățean, am întrebări și sunt sigur că activitatea acestuia va fi evaluată”, a declarat Radu Marian.

Amintim că prim-ministra Natalia Gavrilița a criticat, recent, activitatea Moldovagaz în sensul în care întreprinderea nu s-ar descurca cu menținerea presiunii necesare în țevi.

La scurt timp, întreprinderea a reacționat, afirmând că au mai existat situații în care presiunea din rețeaua de gaze era la nivel mic, însă Moldovagaz s-a descurcat, la fel cum intenționează să o facă și în prezent.

Vezi și: Prima achiziție din surse alternative! R. Moldova a semnat un acord pentru un milion de metri cubi de gaze naturale cu o companie poloneză

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Back to top button