fbpx

video | Veronica Dragalin susține că a fost amenințată de un deputat și un avocat: Cei doi ar fi dat buzna în biroul său

Șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin a dezvăluit, în premieră, că în octombrie 2022, la trei luni de la numire în funcție, a fost amenințată de un deputat și un avocat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

S-ar fi întâmplat în biroul acesteia, la câteva ore după ce Dragalin a anunțat într-un briefing de presă rețineri și percheziții în dosarul finanțării ilegale a Partidului „Șor”.

Șefa Procuraturii Anticorupție a refuzat să spună din ce fracțiune era deputatul și a explicat că nu a vorbit public până acum despre incident pentru că speră să ajung în judecată acest caz fiind deschis un dosar penal în care Dragalin are statut de victimă.

„M-am simțit suficient de amenințată încât am sunat la 112. Eram la mine în birou, la serviciu, era după ora 17-18, nu era foarte multă lume în birou. În acea zi am făcut un briefing de presă despre perchezițiile și reținerile din dosarul privind finanțarea partidului Șor. Au intrat în anticameră și apoi în birou doi bărbați. Erau destul de agresivi. S-au prezentat drept avocat și persoană cu statut de învinuit dintr-un careva dosar. Eu nu-i cunoșteam. I-am rugat să iasă din birou, iar ei au refuzat și au ridicat vocea. M-am apropiat să încerc să închid ușa. Au pus piciorul în ușă și au împins-o cu forță, să nu-mi permită să pot închide ușa din birou”, a povestit Dragalin în cadrul unui interviu.

Articole asemănătoare

Back to top button