fbpx

video | „Ritmul e bun, dar videoclipul e straniu”. Cum au reacționat unii americani la muzica moldovenească?

Într-un videoclip plasat recent pe internet, câțiva americani au fost provocați de vloggerul din Moldova, Paul Cornel Dunas, să își exprime părerea asupra pieselor și videoclipurilor realizate de moldoveni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vizionând piesa lui Mani – „Moldovian Dream”, una dintre tinere a afirmat că eroii par a fi într-un „azil de nebuni”, iar alta a comparat producția muzicală cu filmul „Porge” – un thriller SF. Cu toate acestea, reprezentanții sexului masculin s-au arătat a fi încântați de ritmul dansant al melodiei, iar unul dintre ei a zis că, dacă ar fi înțeles versurile, la sigur i-ar fi plăcut.

La auzul piesei „O să fie bine”, cântată de Hugo și Iuliana Beregoi, băiatul a fost numit Justin Bieber de Moldova. Americanii au apreciat stilul de redare a poveștii din spatele versurilor prin perspectiva ambilor eroi ai clipului. Spre finalul piesei, s-a ajuns la concluzia că „moda Moldovei a rămas în urmă comparativ cu cea a Americii”, însă – în general – muzica e bună.

Guz le-a depășit toate așteptările cu piesa „Prefer”, iar ritmul melodiei a fost catalogat ca un jazz american. Chiar dacă o mare parte dintre versuri au rămas neînțelese de ascultătorii străini, aceștia au simțit emoția transmisă de vocea artistului, spunând că textul pare a fi cu adevărat profund.

Articole asemănătoare

Back to top button