fbpx

video | O femeie din Chișinău, jefuită în timp ce mergea spre casă pe bd. Moscovei. Poliția a reținut doi tineri de 21 de ani

Doi tineri de 21 de ani, originari din raionul Soroca, au fost reținuți și încătușați de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani, pentru comiterea unui jaf.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Forțele de ordine au fost alertate în noaptea de 1 mai de către o femeie care a comunicat că a fost jefuită de către doi indivizi. La fața locului s-a deplasat grupa operativă care a fost întâmpinată de către victima în vârstă de 45 ani, care a declarat că în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe bd. Moscovei, a fost atacată fiindu-i sustrasă geanta în care se aflau telefonul mobil de model Samsung J3, actele personale și bani. Suma prejudiciului cauzat este de 5400 de lei.

Norocul femeii a fost că acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de suparaveghere. Astfel, în urma acțiunilor speciale de investigații întreprinse de polițiști, suspecții au fost identificați și reținuți, fiind conduși la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. Tinerii și-au recunoscut vinovăția.

Anterior, aceștia au mai fost judecați pentru infracțiuni similare, dar și pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetați penal pentru jaf. Conform legislației în vigoare, infracțiunea de jaf se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7.

Articole asemănătoare

Back to top button