fbpx

video | „Nu țipați și fiți serioși”. Directorii unui parc de distracții au arătat oamenilor cum să se dea în rollercoaster pe timp de pademie

Pe timp de pandemie, un parc de distracții din Japonia a propus oamenilor – pe lângă regula strictă de a purta mască de protecție – să tacă și să-și stăpânească emoțiile în timp ce se dau într-un rollercoaster.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru ca vizitatorii să vină cu încredere, directorii parcului „Fuji-Q Highland” din Tokyo – care s-a redeschis luna trecută – îi încurajează pe oameni să nu strige în momentul în care se dau în rollercoaster, pentru a nu împrăștia stropi în aer când acesta se deplasează cu 120 km/oră, transmite BBC.

https://twitter.com/ike_naokki/status/1277563784907780096?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1277563784907780096%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.digi24.ro%2Fstiri%2Fexterne%2Fun-parc-de-distractii-din-japonia-arata-oamenilor-cum-sa-se-dea-in-rollercoaster-in-timpul-pademiei-nu-tipati-si-fiti-seriosi-video-1335496

Regula nu este una obligatorie și nici oamenii care fac abatere de la ea nu sunt pedepsiți, însă – pentru a-i convinge pe oameni să respecte măsura – conducerea îi premiază pe cei care iau parte la provocarea lansată de ei (#KeepASeriousFace) și postează pe Twitter fotografiile în care păstrează o față cât mai serioasă în timp ce se află în rollercoaster.

Oamenii au reacționat la inițiativa parcului, unii spunând că este imposibil ceea ce se cere. Drept urmare, „Fuji-Q Highland” a publicat un video în care doi directori ai parcului se dau în rollercoaster în tăcere, cu masca pe față. Clipul a devenit viral pe internet, iar mesajul de final a fost: „Vă rugăm, țipați pe interior”.

Menționăm că, potrivit datelor actualizate, Japonia a înregistrat peste 20.000 de cazuri de coronavirus și 980 de persoane infectate decedate, fiind a 56-a în lista țărilor afectate de COVID-19.

Articole asemănătoare

Back to top button