fbpx

video | Mesajul lui Ilan Șor de Ziua Republicii Moldova: „Independența este atunci când oamenii au viața îndestulată”

„Nu contează în ce limbă vorbim, important este că suntem un tot întreg, un singur popor. Contează că noi împreună formăm o țară. O țară cu denumirea Republica Moldova” – afirmă Ilan Șor într-o adresare video către cetățenii țării. Mesajul a fost transmis cu ocazia Zilei Independenței.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul menționează că, timp de 29 de ani de independență, țara s-a confruntat cu multiple provocări, lipsuri, greutăți, necazuri, crize. Potrivit lui, la putere s-au perindat politicieni iresponsabili, care au pus interesele personale mai presus decât cele naționale.

„Țara noastră este populată de oameni care vorbesc diferite limbi, au diverse opțiuni politice. Pe noi ne consolidează faptul că formăm împreună poporul Republicii Moldova. Aceasta este țara noastră și noi o iubim în egală măsură și anume asta ne-a unit și ne unește.

Independența nu este o simplă declarație cu semnături. Vom putea afirma că suntem independenți doar atunci când nu vom depinde de est sau vest, de ambițiile unora, de politicienii corupți. Independența este atunci când pensionarii nu depind de nepoții lor și pot avea o viață îndestulată. Independența este atunci când cetățeanul nu depinde de creditele bancare și se poate angaja la un loc de muncă bine plătit. Independența este atunci când știm să trăim bine acasă, fără ca să ne invidiem vecinii”, susține liderul Partidului ȘOR.

Ilan Șor precizează că de-a lungul carierei sale politice a încercat întotdeauna să demonstreze că viața în Moldova poate fi mai bună și declară că „astăzi, de ziua țării noastre, vreau să ne dorim să ajungem la vremea când vom putea afirma: Da, noi am construit o Moldova puternică, bogată și independentă! Consider că asta este posibil de realizat, deoarece cred în Moldova!”.

Articole asemănătoare

Back to top button