fbpx

video | Madonna a încălcat dur regulamentul Eurovision. Ce gest a făcut cântăreața?

Madonna a fost invitata specială al finalei Eurovision 2019 din Tel Aviv şi a ieșit în scenă cu un număr controversat. Aceasta, prin evoluția sa, a făcut aluzie la conflictul dintre Israel și Palestina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În coregrafia pentru melodia „Future“, dansatorii au purtat măşti de gaz, iar doi dintre ei au avut pe spate câte un steag israelian şi palestinian. Prestaţia s-a încheiat cu mesajul „Treziţi-vă!“, rostit de Madonna şi afişat pe un ecran imens.

European Broadcasting Union a reacționat deja, menționând că aceste momente nu au fost incluse în cadrul repetițiilor. Chiar dacă regulamentul ESC interzice orice declarații politice, spectatorii au lăudat-o pe Madonna pentru curajul de care a dat dovadă.

„Nu voi cânta niciodată pentru a mă potrivi cu agenda politică a cuiva și nici nu voi înceta să vorbesc despre încălcările drepturilor omului în lume. Inima mea se rupe de fiecare dată când aud despre viața nevinovată care se pierde în această regiune și despre violență. Sper și mă rog să se finalizeze această distrugere și să fie pace”, a spus Madonna pentru CNN.

Potrivit presei străine, prestația Madonnei la Tel-Aviv a costat circa 1,3 milioane de dolari.

 

Articole asemănătoare

Back to top button