fbpx

video | Îndemnul Reghinei Apostolova pentru alegători: „Votați cu inima, ca a doua zi să nu regretați”

În cadrul ediției de ieri a dezbaterilor electorale de la ProTV Chișinău au participat candidații la alegerile parlamentare pe circumscripția uninominală nr. 28.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reghina Apostolova (Partidul ȘOR), Nicolae Balaur (PDM), Vlad Batrîncea (PSRM) și Alexandru Slusari (Blocul ACUM DA PAS) și-au expus prioritățile, vorbind, în mare parte, despre furtul miliardului, averile ascunse ale contracandidaților și s-au acuzat reciproc.

În context, candidata din partea Partidului ȘOR a venit cu un apel către cetățenii țării care vor ieși la vot pe 24 februarie.

„În această lună veți primi multe programe politice, multă literatură. Examinați-le, citiți-le, dar nu vă uitați la ce vă promit, ci gândiți-vă ce au făcut acești reprezentanți ai partidelor în ultimii 4 ani”, a spus Apostolova, iar ulterior a adăugat: „Când intrați în cabina de vot, votați cu inima, ca a doua zi să nu regretați”.

Viceprimarul Orheiului nu a ezitat să enumere realizările din municipiul la cârma căruia se află din 2015, specificând că, în cazul în care devine deputată, circumscripția pe care candidează va fi transformată „într-o poveste pe care toți o invidiază”, întrucât echipa sa planifică să implementeze proiecte de infrastructură, să construiască drumuri bune și locuințe sociale.

Menționăm că, potrivit datelor CEC, pe circumscripția uninominală nr. 28 – sect. Rîșcani și cartierul Poșta Veche candidează 7 persoane. Este vorba de Reghina Apostolova (Partidul ȘOR), Nicolae Balaur (PDM), Vlad Batrîncea (PSRM), Alexandru Slusari (Blocul ACUM DA PAS), Ion Cebanu (PL), Dumitru Ciubașenco (PN) și Dumitru Cebotarescu (candidat independent).

Articole asemănătoare

Back to top button