fbpx

video | Cum a fugit Gheorghe Petic din sala de judecată? Subordonații lui Năstase au fost blocați de susținători ai Platformei DA

În timpul ședinței de judecată în care se pronunța o decizie a completului de judecători, Gheorghe Petic a reușit să fugă din sala de judecată chiar prin fața angajaților ANP și a câtorva polițiști care-l păzeau.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Petic a sărit peste oamenii legii și s-a ascuns printre susținătorii Platformei DA, care erau atât în sala de judecată, cât și în fața clădirii Curții de Apel. De îndată ce s-a pomenit între susținători, Petic a strigat: „Nu mă mai întorc la pușcărie. Statul este capturat”.

Mai mulţi oameni care au venit să-l susţină, l-au înconjurat şi au încurcat poliţiştilor să îl reţină, scrie deschide.md. Printre mulţime era şi Pavel Grigorciuc, care striga: „Jos judecatorii corupţi”.

Totodată, sustinatorii lui Petic au scandat: „Jos Mafia”, iar Gheorghe Petic a strigat: „Luați-mă acasă. Eu nu mă întorc la pușcărie!”. La fața locului au venit câțiva deputați din partea blocului ACUM.

Gheorghe Petic a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, cu executare în penitenciar de tip semi-închis. Acesta va mai trebui să plătească o amendă de 30.000 de lei pentru violare la domiciliu.

Gheorghe Petic a fost condamnat pentru agresarea şi violarea unei femei din Ungheni. El a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce intra în casa victimei, iar pe hainele lui au fost depistate probe biologice care aparţin femeii.

Articole asemănătoare

Back to top button