fbpx

video | Confruntări intense la „Vocea României”. Un tânăr moldovean, din nou, a făcut senzație

Ovidiu Gorincioi vs. Anastasia Budeșteanu au creat un moment sensibil la battle-urile de la „Vocea României” cu intepretarea piesei „I love You”. Chimia dintre cei doi a fost atât de evidentă, încât antrenorii s-au întrebat dacă nu cumva formează un cuplu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba despre tânărul din Chișinău care face senzație pe TikTok. Acum două săptămâni,The Motans a fost uimit de interpretarea lui Ovidiu Gorincioi. De atunci, acesta face parte din echipa lui.

„Eu am crezut că voi o să vă sărutați”, a început prin a spunse Irina Rimes. „Eu nu stiu dacă aveți iubit, iubita acasă, dar eu aș fi făcut-o de dragul momentului, că a fost atât de magic (…). Ați fost foarte frumoși, foarte sensibili”.

„Ați fost atât de mișto astăzi, încât ar fi trebuit să continuați ca un cuplu la Vocea României și să mergeți ca un singur concurent. Ca să vă avem pe amândoi în concursul ăsta. Poate că e doar o fantezie de-a mea, dar e și forma mea de a vă face un compliment pentru momentul ăsta, atât vouă, cât și lui Denis, care a ales foarte bine piesa asta. Cred că momentul vostru spune că muzica este și despre alte lucruri decât despre acea întindere vocală și acele note sus. Felicitări”, a adugat și Tudor Chirilă despre concurenții lui Denis.

Vezi interpretarea celor doi în materialul VIDEO.

Articole asemănătoare

Back to top button