fbpx

video | Cazul șoferiței care făcea live în timp ce ar fi condus neregulamentar un automobil: Poliția a depistat proprietarul vehiculului

INP informează că în urma unor măsuri de investigație întreprinse, oamenii legii au identificat proprietarul automobilului din care o șoferiță a făcut live în timp ce ar fi condus vehiculul neregulamentar. Potrivit poliției, stăpânul ar fi dat mașina în folosință unei cunoscute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform informațiilor preliminare, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a declarat polițiștilor că a încredințat mijlocul de transport unei tinere, în vârstă de 26 de ani, la începutul lunii martie. În același timp acesta susține că a aflat despre încălcările care s-au produs de pe rețele de socializare.

Actualmente, șoferița este de negăsit telefonic. Automobilul a fost depistat abandonat în sectorul Botanica, iar proprietarul este dispus să colaboreze cu ofițerii. De asemenea, pentru examinarea cazului, cu acordul stăpânului, a fost interzisă exploatarea mijlocului de transport până la finalizarea anchetei.

Amintim că acum câteva zile pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț unde se vede clar că un șofer încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere și anume nu respectă indicatoarele de semnalizare rutieră, direcţia permisă de deplasare a marcajului de pe partea carosabilă și dreptul privind delimitarea benzilor duble de circulaţie pe sens opus și trecerea la culoarea roșie a semaforului.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

 

Articole asemănătoare

Back to top button