fbpx

video | Câțiva bolnavi de coronavirus au transformat carantina din Siberia într-un reality-show. Imagini cu activitățile pacienților

Rușii care au fost evacuați din orașul chinez Wuhan și stau în carantina unui sanatoriu din Seberia au transformat viața de acolo într-un reality-show mai neobișnuit. Unii postează frecvent fotografii cu mâncarea pe care o primesc, locul unde sunt ținuți, dar și activitățile zilnice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sanatoriul este păzit de membrii Gărzii Naționale din Rusia, care au ordine să nu permite nimănui accesul sau părăsirea incintei. Așadar, perioada de singurătate și teamă de infectare s-a transformat, datorită rețelelor de socializare, într-un reality-show.

Așadar, pacienții împărtășesc cu oamenii chiar și hainele de carantină sau programul de exerciții pe care îl urmează ca să se mențină în formă în cele două săptămâni. Mai mult, unii organizează sesiuni în direct de întrebări și răspunsuri.

„Aduc la modă pijamalele date prizonierilor”, a scris o tânără pe Instagram, fiind îmbrăcată în pijamă albă cu dungi verzi.

„Starea mea de sănătate este bună, datorită antrenamentelor. Ne aflăm la 30 de kilometri de Tyumen. Carantina este destul de lejeră. Singurul inconvenient este că nu avem voie să intrăm în contact cu persoanele aflate în celelalte camere. Nu ieșim din camere. Ne aduc mâncare.

Doctorii vin să ne verifice: ne iau temperatura, ne verifică gâtul și saturația de oxigen din sânge… O să facem sport, o să am un blog pe TikTok, o să citesc cărți și o să mă uit la televizor, o să răspund întrebărilor jurnaliștilor”, a spus Pavel Lichman, un model masculin, în timp ce făcea exerciții fizice.

Postările din mediul online oferă informații suplimentare pe lângă cele oferite de stat. Localnicii din zonă nu sunt mulțumiți că persoanele aduse din China au fost cazate în regiunea lor.

„Îmi pot imagina neplăcerea cauzată locuitorilor din Tyumen de sosirea noastră. Dar vă reamintesc: am fost duși de la aeroport direct la sanatoriu, toată lumea purta măști, nu a existat contact cu alți oameni. Acum vom fi în carantină două săptămâni fără să ieșim din camerele noastre”, a răspuns o femeie.

Menționăm că dacă evacuații își părăsesc camerele, doctorii au avertizat că perioada de carantină se reia de la început. Până acum, din cauza epidemiei, au decedat cel puțin 636 de persoane, iar numărul persoanelor infectate a depășit cifra de 30.000, transmite theguardian.com.

Articole asemănătoare

Back to top button