fbpx

„Victorie!”. Reacția lui Renato Usatîi după ce Curtea Constituțională a permis dizolvarea Parlamentului

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a venit cu o reacție după ce Curtea Constituțională (CC) a constatat existența circumstanțelor de dizolvare a Parlamentului, spunând că asta este o victorie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O reacție din partea lui Renato Usatîi nu s-a lăsat prea mult așteptată. Acesta a scris o postare pe pagina sa de Facebook, în care spune că acum a rămas de așteptat doar ordinul președintei Maiei Sandu.

De asemenea, Usatîi a mai menționat că actualul Parlament este ultimul care și-a permis să activeze în baza intereselor personale.

„Victorie! Curtea Constituțională a constatat circumstanțele care justifică dizolvarea actualului Parlament! Așteptăm acum Decretul Maiei Sandu privind stabilirea datei alegerilor legislative anticipate, iar de acum încolo, prăbușirea coaliției Dodon-Șor nu-i decît o formalitate, care se va încheia oficial odată cu anunțarea rezultatelor scrutinului ce ne așteaptă, noi însă vom încerca să-i grăbim.

Acesta a fost ultimul Parlament din istoria Republicii Moldova care și-a permis să activeze în baza intereselor personale ale grupărilor! Așa nu va mai fi! Așa ceva nu vom permite! Mai departe se va lucra așa cum ne va ordona poporul, adică strict și sfînt în interesul acestuia! Felicitări tuturor oamenilor țării noastre, inclusiv celor din Partidul Socialiștilor!”, a scris Usatîi.

Pe de altă parte, liderul socialiștilor, Igor Dodon, a avut o reacție categorică la scurt timp după ce Curtea Constituțională (CC) a constatat existența circumstanțelor de dizolvare a Parlamentului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button