fbpx

Vedetele TikTok-ului moldovenesc care au picat și examenele repetate de BAC

Vedetele TikTok-ului moldovenesc au eșuat la sesiunea de bază a examenelor de bacalaureat, dar și la cea suplimentară. Tinerele, cu sute de mii de urmăritori pe paginile de socializare, Vlada Boțan și Iuliana Beregoi au luat note negative la examenele pe care le-au picat și prima dată, scrie bloggerul Eugen Luchianiuc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La examenele de BAC din luna iunie, Vlada Boțan a primit nota „4” la Geografie. Vedeta a depus o contestație, dar comisia de reexaminare nu i-a schimbat nota, astfel încât fata a fost nevoită să repete examenul la sesiunea suplimentară, scrie unimedia.info.

Vara se pare că nu i-a adăugat în cunoștințe, pentru că Vlada Boțan a luat o notă și mai mică la examenul repetat de Geografie – „3”.

Acesta nu e singurul obiect pe care nu-l cunoaște vedeta de pe TikTok. Ea a picat examenul repetat și la limba Franceză.

Potrivit bloggerului, fără diplomă de BAC a rămas și interpreta Iulia Beregoi. Aceasta nu a susținut examenul la Matematică – a luat nota „3” la sesiunea suplimentară.

Regina TikTok-ului, Andreea Bostănica, la fel a luat o notă negativă, la prima sesiune de BAC, nota „4” la Limba Română, însă după contestație aceasta ar fi obținut nota de cinci.

Articole asemănătoare

Back to top button